alltinomdenise.blogg.se

vecka 4
 Den här skulle ha kommit upp förra veckan men jag glömde bort, men här kommer lista för vecka 4:
 

Veckolista v.4

I veckan har jag:

Haft möten med skolan,tränat, åkt skidor med Mona och vovvarna, gått ut och gått med mamma och Angus några dagar, firat mitt äldsta brorsbarn Edvin som fyllde 8 år, varit till stan med mamma några gånger för olika ärenden (jag har bland annat gjort en synundersökning och beställt nya brillor, yey!) , jobbat, chillat och gått på yoga. 

 
 
Veckans bästa:

Det var nog dagen då jag och Angus åkte till Mona och hennes två berner Meja och Yra. Dom har gjort upp ett eget spår i deras skog, det var plusgrader och solen sken. 

Samt dom dagarna jag, Agge och mami var ute och gick.

 

 

Veckans inspiration:

Att fixa trädgården. 

Ja jag vet att det är januari och snön ute är lika hög som jag själv, men jag vill bara börja odla en massa saker och fixa med pallkragar och växthus. Japp. Jag ska bygga mig ett eget växthus har jag bestämt! Alltså ett som en kan gå in i, där många tomatplantor får plats i och kanske ha en liten stol eller två i. Till våren vill jag dra i gång.

Kolla vad myysigt där här var då: 

 

 

Just nu:

Sitter jag vid köksön och väntar egentligen på att Marcus ska komma hem på lunch haha. 

 

I helgen

Har jag jobbat. I övrigt har jag bara myst hemma. Tagit det lugnt. Jag var på Yin Yoga igår, det är det perfekta avslutet på en vecka! 

 

Nästa vecka:

Den här veckan ska jag: hoppas på att inte bli mer förkyld. Idag ska jag ha bodywork, sen ska jag träffa Ida en dag, gå på en rallylydnadskursdag med Angus en dag, ha möte med skolan en dag, chilla och hoppas på bra väder på lördag; för då ska vi åka en tur med skotern. En tur där jag INTE kör ner i något dike och fastnar hela tiden, ooops. Hehe.