alltinomdenise.blogg.se

Vecka 3
 
 

Veckolista v.3

I veckan har jag:

Haft möten med skolan, varit i stan, åkt skidor med Matilda, åkt skoter med mackan, gjort klart en hemtenta och chillat i mellan åt. Dansat, tränat och ätit gött. 

(null)


Veckans bästa:

Skid -och skoterdagen.

(null)

Jag vill så gärna ha en skoterpulka så Angus kan hänga med!

Veckans inspiration:

Yoga och mindfuulness. 

Jag är så himla stel i min överkropp så jag har bestämt att jag ska börja på yoga samt att jag är så sjukt stressad jämt så lite mindfulness skulle inte skada heller. I samma förening som jag leder i så har vi också ett YinYoga-pass, som inriktar sig på just dom här två grenarna och det är varje söndag. Jag gick första gången förra vecka och var såååå skönt. En sträcker ut och chillar i en timme, med dämpad belysning i salen, det är endast levande ljus tända och det är så himla skönt. Jag blir så lugn efteråt. Förut så har jag egentligen inte tyckt att det har varit sådär jättekul med yoga. Men det har jag börjat förstått grundar sig i att jag är så sjukt stressad jämt och svårt att hålla ett lågt tempo, samt att jag är så stel så det gör så ont i dom flesta positionerna inom yogan. Så nu ska jag ge det en ärlig chans!


Just nu:

Sitter jag framför brasan och värmer mig.

(null)


I helgen

Har jag varit ledig och vi har varit ute och åkt skoter. Idag ska vi chilla hela dagen. Det är såååå skönt!

Nästa vecka:

Har jag ytterligare ett arbete som ska in, sen vet jag inte. Jag jobbar helgen i alla fall. Jag skulle ha tagit tag i målningen av hallen.